Stage bij SKSG 1e jaars

Als je Amber vraagt wat ze later wil worden, twijfelt ze geen moment: “Rockster!” Jens wordt toch liever uitvinder. Als we jou dezelfde vraag stellen en je roept meteen: “Pedagogisch medewerker!” dan is een stage bij SKSG echt iets voor jou! 

Ontwikkelen doen we samen!

SKSG vindt het belangrijk dat kinderen én volwassenen hun dromen verwezenlijken. Jij dus ook! Een stage bij SKSG brengt jou een stapje dichter bij jouw droombaan. Er is namelijk alle ruimte voor talent, creativiteit en ontwikkeling. Wil jij je weten hoe je je zangkunsten kunt overbrengen op de kids? Of houd je van sport en ben je benieuwd hoe je dit kan combineren met kinderen? Bij SKSG zijn er verschillende soorten stages mogelijk. Laat ons weten wat jouw leerdoelen zijn en wij helpen je met het verwezenlijken van jouw droomstage.

Maak jij het verschil?

Zoals gezegd, wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de toekomst van onze kinderen én volwassenen. Bij SKSG kan je een hoop leren. In ruil daarvoor verwachten we natuurlijk wel dat je je actief inzet voor de kinderen. Dus staan de woorden ambitie, leren en liefde voor kids op jouw lijf geschreven? Dan zijn de dromen van Amber en Jens bij jou in goede handen.

Enthousiast geworden?

Is mijn droom bij jou in goede handen?

Benieuwd naar wat de kinderen van SKSG later willen worden? En welke dromen jij kan helpen verwezenlijken? Bekijk het hieronder!