Gastouder bij tweeling in Paterswolde per z.s.m.

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wat bieden wij?

Een warm gezin met een tweeling van vier jaar. De jongens kunnen heerlijk samen spelen en kletsen veel. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag van 12.30 tot 18.00 uur. Je haalt de kinderen van school (Vrije School Widar) in Groningen met het openbaar vervoer, een auto of elektrische bakfiets. 

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier).Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,25 per uur voor de opvang van twee kinderen tegelijkertijd.

Wat bied jij?

Je kunt de kinderen de nodige rust bieden na school en aansluiten op wat de kinderen nodig hebben. Je kunt zo nodig in overleg langer dan 18.00 uur werken als moeder later thuiskomt. Bij vakantie-, ziekte- en margedagen werk je het liefst hele dagen. Ben je niet rokend en wil je voor langere tijd verbinden aan dit warme gezin?

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon:
0503131391 of 0622957642
Mail: goo@sksg.nl