Gastouder bij twee meisjes in Hoornse Meer in Groningen per 1 februari 2020

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wij zijn SKSG

SKSG is al meer dan 115 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties, waar we opvang bieden aan zo'n 7000 kinderen. Maar, we bieden ook kleinschalige opvang aan huis! Er zijn ongeveer 100 gastouders aangesloten bij SKSG, die samen aan meer dan 400 kinderen opvang bieden. Bij ons is het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkelt en zelfstandig zijn of haar weg kiest.

Wat bieden wij?

Een gezellig gezin met twee meisjes van drie en een jaar. De ouders gaan in 2020 verhuizen van Olst naar Groningen. Het gezin woont straks in een eengezinswoning vlakbij de Hoornse Plas met veel speelmogelijkheden.

Als de oudste zich eenmaal op haar gemak voelt, babbelt ze veel en knutselt graag. Het jongste meisje is rustig, vrolijk en onbevangen. Je werkt elke week op maandag en dinsdag. Op vrijdag eens per twee weken. Van 7.00 tot 18.00 uur. 

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier). Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,34  bruto per uur voor de opvang van twee  kinderen tegelijkertijd. 

Wat bied jij?

Je kunt de kinderen de nodige rust en veiligheid bieden. Je vindt het leuk om met de kinderen naar buiten te gaan, boekjes te lezen en te knutselen. Je leert de kinderen hoe met elkaar om te gaan en geeft zelf het goede voorbeeld. Je kunt zo nodig in overleg langer dan 18.00 uur werken.  Ben je niet rokend en kun je op termijn de kinderen naar school of peuterspeelzaal brengen of halen? 

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon: 050-3171391
Mail: b.ex@sksg.nl