Gastouder bij gezin met vier kinderen in de Hunze

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wat bieden wij?

Een leuk gezin met vier kinderen: een meisje van 8, twee jongens van 5 en 3 jaar en een meisje van een paar maanden. Het gezin woont in een kinderrijke omgeving met veel speelmogelijkheden. De kinderen houden van buiten spelen, spelletjes en knutselen. De oudste is al aardig zelfstandig.

Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag. Van 7.45/8.00 tot 17.30 uur. Minder dagen kan ook.

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" klik hier). Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 21,14 per uur voor de opvang van vier kinderen tegelijkertijd (na school)

Wat bied jij?

Je houdt ervan om actief met de kinderen bezig te zijn binnen of buiten. Daarnaast ben je vrolijk, ondernemend en wil je graag de zelfredzaamheid van de kinderen stimuleren. Je bent netjes en je kan structuur bieden. Je bent bereid om een maaltijd voor de kinderen op te warmen aan het eind van de dag. Een christelijke achtergrond is een pré. Ben je niet rokend en kun je met een fietskar overweg? 

Heb je interesse om als gastouder bij SKSG te werken? Dan maken we graag kennis met jou.

Contact:

Telefoon: 0503131391 of 0622957642
Mail: goo@sksg.nl