Gastouder bij tweeling in het Noorderplantsoen in Groningen per zo snel mogelijk

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wij zijn SKSG

SKSG is al meer dan 115 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties, waar we opvang bieden aan zo'n 6000 kinderen. Maar, we bieden ook kleinschalige opvang aan huis! Er zijn ongeveer 90 gastouders aangesloten bij SKSG, die samen aan meer dan 400 kinderen opvang bieden. Bij ons is het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkelt en zelfstandig zijn of haar weg kiest.

Wat bieden wij?

Een warm gezin met een tweeling van bijna vier jaar. De jongens kunnen heerlijk samen spelen en kletsen veel. Buiten spelen in het Noorderplantsoen is ook goed mogelijk. Eerst werk je hele dagen op maandag, dinsdag en donderdag. In april 2019 als de kinderen naar school gaan, werk je van 12.00 uur tot 18.00 uur. In september haal je de kinderen om 15.00 uur uit school.

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier). Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,16 per uur voor de opvang van twee  kinderen tegelijkertijd.

Wat bied jij?

Je kunt de kinderen de nodige rust bieden na school en aansluiten op wat de kinderen nodig hebben. Je kunt zo nodig in overleg langer dan 18.00 uur werken als moeder later thuis komt. Bij vakantie-, ziekte- en margedagen werk je het liefst hele dagen. Ben je niet rokend en wil je voor langere tijd verbinden aan dit warme gezin?

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon: 050-3171391/0649494920
Mail: b.ex@sksg.nl