Gastouder bij gezin in Haren(Gr.) voor 3 dagen per week per 1 september 2021

Ben jij het liefst altijd met kinderen en wil je daar je werk van maken? Dan bieden we jou een droombaan als gastouder aan huis bij SKSG. Kom werken bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland!

Jouw droombaan

Je gaat werken in een gezin met een baby van drie maanden. Opvang is nodig op iig maandag van 8.00 - 18.00 uur. Twee andere dagen zijn naar keuze in te vullen en kunnen mogelijk in overleg met ouders korter zijn, mocht dat voor jou beter uitkomen. Begintijd is wel 8.00 uur.

Wanneer je ervoor kiest om o.a. op donderdag te werken dan heb je die dag ook 's middags de zorg voor een meisje van 10 en een jongen van 8.

Het gezin woont in een kindvriendelijke wijk dichtbij Groningen en de sportvelden. Moeder vindt het belangrijk dat kinderen veel buiten zijn. Ze heeft liever dat er wordt buitengespeelt en gesport dan dat ze zich vermaken op de Ipad of de telefoon.

De jongste dochter is een energieke dame met veel pit. Een doorzettertje en ze kan van zich laten horen. Ook de andere kinderen zijn lekker aanwezig en sportief.

Moeder vindt het erg fijn als je als gastouder je creativiteit uit met de kinderen, door te knutselen, koekjes te bakken en buiten activiteiten te ondernemen waarbij de kinderen hun energie kwijt kunnen. Er wordt een bakfiets aangeschaft zodat je met de jongste dochter lekker kunt fietsen en er op uit trekken.

Aan het eind van de dag thuiskomen in een opgeruimd huis stellen ouders erg op prijs en je moet als gastouder in dit gezin niet allergisch zijn voor katten. Daar zijn er drie van ….

Om deze bijdrage te kunnen leveren, is het minstens zo belangrijk dat jij je als medewerker ook blijft ontwikkelen. Daarvoor ben je bij SKSG aan het juiste adres! Klinkt dit als jouw droombaan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Jouw pedagogisch talent

Omdat jij iemand bent in de leeftijd van 30-45 jaar met ervaring van eigen kinderen, voel je goed aan wat nodig is om de kinderen in de juiste balans uit te dagen en te zorgen voor rust. Ben je niet rokend, en  wil  je je voor langere tijd binden aan dit leuke gezin? 

Met jouw liefde voor kinderen weet je het elke keer weer voor elkaar te krijgen dat kinderen geen genoeg van je kunnen krijgen. Je houdt ervan om buiten te spelen met kinderen of om binnen gezellig te knutselen. Je hebt humor en benadert de kinderen op een positieve manier. Je bent hét visitekaartje van SKSG, bij jou zijn de dromen van onze kinderen echt in goede handen. Als gastouder word je onderdeel van het gezin waar je werkt, dit doe je met respect voor hun leefomgeving.

Wat bied jij?

  • Je voldoet in ieder geval aan de eisen die wij aan onze gastouders stellen (klik hier);
  • Je hebt relevante ervaring;
  • Je bent duidelijk en kunt structuur bieden;
  • Je hebt plezier in het omgaan met kinderen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan voor twee middagen per week vanaf zo snel mogelijk, in de schoolvakanties ben je vrij;
  • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Vrijheid om invulling aan je werk te geven;
  • Je werkt volgens de regeling Dienstregeling aan huis. Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient minimaal het minimumloon, maar mag je eigen uurtarief bepalen. 

Voor meer informatie kijk je op www.sksg.nl of neem je contact op met Henriette Oosterhoff, telefoonnummer 06-22957642, e-mailadres h.oosterhoff@sksg.nl.