Gastouder bij gezin in in het zuiden van Groningen voor 11 uur per z.s.m.

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wij zijn SKSG

SKSG is al meer dan 115 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties, waar we opvang bieden aan zo'n 7000 kinderen. Maar, we bieden ook kleinschalige opvang aan huis! Er zijn ongeveer 100 gastouders aangesloten bij SKSG, die samen aan meer dan 400 kinderen opvang bieden. Bij ons is het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkelt en zelfstandig zijn of haar weg kiest.

Wat bieden wij?

Een gezin met drie kinderen: een jongen van net 1 jaar en twee energieke, schoolgaande meisjes van 4 en 5 jaar. Je vangt vooral de dreumes op. De meisjes worden meestal door hun ouders naar school gebracht, en incidenteel doe jij dit. Je werkt op dinsdag en donderdag vanaf 7.30 uur. Dinsdags werk je tot 14.30 en donderdags tot 11.30 uur. Tijdens schoolvakanties en margedagen vang je alle drie kinderen op. 

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier) Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,05  bruto per uur voor de opvang van één  kind. Als de kinderen er alle drie zijn, verdien je € 15,86 per uur. Meer informatie vind je op de site van SKSG(klik hier)

Wat bied jij?

Je vindt het leuk om gedurende langere tijd deze kinderen op te vangen. Je kunt inspelen op hun behoeftes en rust creëren wanneer nodig. Ben je duidelijk naar kinderen en kun je grenzen aangeven?

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon: 050-3171391
Mail: b.ex@sksg.nl
Je kunt je ook direct inschrijven bij SKSG Gastouder worden.(klik hier)vermeld er dan bij dat je reageert op dit gezin.