Gastouder bij gezin in Groningen (Reitdiep)

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuk ondernemersgezin in Groningen (Reitdiep) met een poes, waarbij je als Gastouder aan Huis voor de twee zonen van resp. 3,5 en 1,5 jaar opvang gaat verlenen. Moeder is zwanger eb bevalt in april van haar derde kindje. Vanaf mei gaat het oudste jongentje naar school De zorg zal grotendeels van de dag voor de jongste twee kinderen zijn en na schooltijd komt het oudste jongentje er weer bij. De oudste kan zich al goed zelf vermaken, maar vindt het ook heerlijk om samen buiten te spelen, een spelletje te doen, te worden voorgelezen. Ouders vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontplooien op hun eigen tempo en afgestemd op hun leeftijd.
Je biedt opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.  

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier). Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,53 per uur voor de opvang van twee kinderen tegelijkertijd. Bij drie kinderen tegelijkertijd is dit € 16,17 per uur.

Wat bied jij?

Omdat jij iemand bent in de leeftijd van 30-45 jaar met ervaring van eigen kinderen, voel je goed aan wat nodig is om de kinderen in de juiste balans uit te dagen en te zorgen voor rust. Ben je niet rokend, en  wil  je je voor langere tijd binden aan dit leuke gezin? 

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon:
0503131391 of 0622957642
Mail:goo@sksg.nl