Gastouder bij gezin in Groningen (De Hunze) voor 2 dagen per week 

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Ben jij het liefst met kinderen en wil je daar je werk van maken? Dan bieden we jou een droombaan als gastouder aan bij SKSG. Kom werken bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland!

Jouw droombaan

Je gaat werken in een gezin met vier kinderen in de leeftijd van (bijna) 10, 7, 5 en 1,8 jaar. Opvang is nodig op maandag, dinsdag en donderdag. Voor de jongste (m) is hele dagen opvang nodig en na schooltijd komen de andere kinderen er dan bij.

Ouders vinden het van belang dat de kinderen thuis kunnen zijn, vriendjes kunnen ontvangen en uitgaan spelen. Buitenspelen is belangrijk. Kinderen kunnen zichzelf vermaken, maar het organiseren van een leuke actieve of creatieve activiteit wordt zeker op prijs gesteld. En een beetje organisatietalent in een gezin van vier kinderen in verschillende leeftijden is een pré.  

Om deze bijdrage te kunnen leveren, is het minstens zo belangrijk dat jij je als medewerker ook blijft ontwikkelen. Daarvoor ben je bij SKSG aan het juiste adres! Klinkt dit als jouw droombaan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Jouw pedagogisch talent

Met jouw liefde voor kinderen weet je het elke keer weer voor elkaar te krijgen dat kinderen geen genoeg van je kunnen krijgen. Je houdt ervan om buiten te spelen met kinderen of om binnen gezellig te knutselen. Je hebt humor en benadert de kinderen op een positieve manier. Je bent hét visitekaartje van SKSG, bij jou zijn de dromen van onze kinderen echt in goede handen. Als gastouder word je onderdeel van het gezin waar je werkt, dit doe je met respect voor hun leefomgeving.

Wat bied jij?

  • Je voldoet in ieder geval aan de eisen die wij aan onze gastouders stellen (klik hier);
  • Je hebt relevante ervaring;
  • Je bent duidelijk en kunt structuur bieden;
  • Je hebt plezier in het omgaan met kinderen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan voor twee middagen per week vanaf zo snel mogelijk, in de schoolvakanties ben je vrij;
  • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Vrijheid om invulling aan je werk te geven;
  • Je werkt volgens Dienstregeling aan huis. Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient minimaal het minimumloon, maar mag je eigen uurtarief bepalen. 

Voor meer informatie kijk je op www.sksg.nl of neem je contact op met Henriette Oosterhoff, telefoonnummer 06-22957642, e-mailadres h.oosterhoff@sksg.nl