Gastouder bij gezin met drie meisjes

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij heb thuis vanwege de rust en de vertrouwde omgeving waarin de kinderen opgevangen worden.

Wat bieden wij?

Een warm gezin in het centrum van Groningen met drie meiden van 8, 5 en 3 jaar oud.  In mei 2020 wordt de jongste vier jaar. De kinderen kunnen zich goed zelf vermaken, zijn sportief, muzikaal, knuffelig, sociaal en weten goed wat ze willen. Je werkt op maandag en donderdag van 15.00 tot 18.00 uur. Op maandag tot 18.30 uur. Je haalt de kinderen van school (OBS de Starter) lopend of met de fiets. 

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier).Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 16,08 per uur voor de opvang van drie kinderen tegelijkertijd.

Wat bied jij?

Je bent het baken, je straalt rust uit en je begeleidt de kinderen consequent en liefdevol. Vriend/vriendinnetjes zijn in overleg welkom. Ook bied je de mogelijkheid dat een van de kinderen elders kan spelen. Op maandags kook je en eet je met de kinderen tot de ouders thuis komen. Ben je niet rokend en wil je je voor langere tijd verbinden aan dit leuke gezin vanaf
1 januari 2020?

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon:
0503131391 of 0622957642
Mail: goo@sksg.nl