Gastouder bij gezin in centrum Groningen voor 8 of 12 uur per week per zo spoedig mogelijk

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij heb thuis vanwege de rust en de vertrouwde omgeving waarin de kinderen opgevangen worden.

Wij zijn SKSG

SKSG is al bijna 115 jaar een toonaangevend begrip in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties waar we opvang bieden aan zo’n 6000 kinderen. Er zijn ongeveer 90 gastouders aangesloten bij SKSG, die samen aan ruim 400 kinderen opvang bieden. Bij ons is het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkelt en zelfstandig zijn of haar weg kiest.

Wat bieden wij?

Een leuk gezin met een leuke twee vrolijke, nieuwsgierige meisjes van 4 en 5 jaar. De meisjes vinden alles leuk, zowel binnen als buiten. Achter het huis is een bos waar je met de kinderen heerlijk kunt struinen. Je werkt 2 of 3 vaste middagen op naar keuze maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Je haalt de kinderen lopend of met de bakfiets uit school om 14.00 uur. Om 18.00 uur komt één van de ouders weer thuis.

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis"(klik hier). Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient € 12,16 bruto per uur voor de opvang van twee kinderen tegelijkertijd. 

Wat bied jij?

Je vindt het leuk om met de kinderen te knutselen, te bakken, buiten te spelen en dingen te ondernemen. Daarnaast ben je duidelijk naar kinderen en kun je grenzen aangeven?

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon: 050-3171391/0649494920
Mail: b.ex@sksg.nl

Je kunt je ook direct inschrijven bij SKSG Gastouder(klik hier) worden, vermeld er dan bij dat je reageert op dit gezin.