Gastouder bij gezin in Groningen (Reitdiep)

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij heb thuis vanwege de rust en de vertrouwde omgeving waarin de kinderen opgevangen worden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuk gezin in Groningen, ( Reitdiep) zonder huisdieren, waar bij je als gastouder voor  twee kinderen resp. 5, 5 jaar ( jongentje) en 4 jaar ( meisje)  opvang gaat verlenen.

Vanaf 1 januari 2021  is er opvang nodig, maar dit hoeft niet tijdens de schoolvakanties.

Opvang tijden zijn maandag (13.00 – 17.30 uur)  en woensdag ( 14.00 – 17.30 uur) Zou je een extra dag opvang willen bieden dan is het mogelijk dit uit te breiden met de dinsdag óf de donderdag.

Ouders willen met de opvang aan huis  rust creëren voor de kinderen. Naast de twee (of drie dagen ) opvang aan huis  gaan kinderen ook twee dagen naar de BSO. Door de combinatie ontstaat dan een mooie balans. Twee dagen BSO en twee dagen in een huiselijke sfeer.

Ouders zoeken een gastouder die goed kan inschatten wat de kinderen nodig hebben en daarop de opvang afstemmen. Er zijn duidelijke regels en grenzen, waarbij de regels van ouders,  in principe ook tijdens de opvang. leidend zijn. Het is belangrijk dat de kinderen met hun verhalen thuis kunnen komen, dat de gastouder kijkt waar de behoefte of belangstelling ligt en aansluitend hierop de invulling van de middag afstemt.    Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen in hun waarde worden gelaten. 

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier).Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,53 per uur voor de opvang van twee kinderen tegelijkertijd.

Wat bied jij?

Je bent een gastouder met minimaal 5 jaar ervaring, met je eigen kinderen of in de kinderopvang. Je voelt goed aan wat nodig is om de kinderen in de juiste balans uit te dagen en te zorgen voor rust. Je bent  niet rokend en je wilt je voor langere tijd binden aan dit gezin.

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon:
0503131391 of 0622957642
Mail: goo@sksg.nl