Gastouder bij een gezin in Groningen (Piccardhof) voor 1-3 dagen per week

Ben jij het liefst altijd met kinderen en wil je daar je werk van maken? Dan bieden we jou een droombaan als gastouder aan huis bij de SKSG. Kom werken bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland!

Jouw pedagogisch talent.

Met jouw liefde voor kinderen weet je het elke keer weer voor elkaar te krijgen dat kinderen geen genoeg van je kunnen krijgen. Je houdt ervan om buiten te spelen met kinderen of om binnen gezellig te knutselen. Je hebt humor en benadert kinderen op een positieve manier. Je bent hét visitekaartje van de SKSG, bij jou  zijn de dromen van onze kinderen echt in goede handen. Als gastouder word je onderdeel van het gezin waar je werkt, dit doe je met respect voor hun leefomgeving.

Jouw droombaan

Je gaat werken in een gezin met drie kinderen in de leeftijd van 3 maanden,  4,5 en 6 jaar. Opvang is nodig op 2 dagen per week; start datum in overleg met  ouders, maar zo snel mogelijk. Dagen kunnen in overleg worden bepaald, maar voorkeur gaat uit naar de woensdag en de vrijdag. Opvang tijden zijn van 8.00 tot 18.00 uur voor de baby.  De oudere kinderen gaan naar school. Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen naast school en BSO ook in hun thuis omgeving met vriendjes kunnen spelen; naar sport kunnen gaan of gewoon thuis kunnen zijn en wellicht vriendjes  ontvangen.  Buitenspelen vinden ouders erg belangrijk. De school is op fiets afstand; er is een bakfiets aanwezig. Vader werkt veel thuis en kan worden ingezet bij halen en brengen van de kinderen naar school. Ouders vinden het belangrijk dat kinderen een gezonde maaltijd nuttigen overdag en wellicht is het een mogelijkheid dat je ’s avonds kookt en met de kinderen eet. Telefoon; computer en televisie wordt overdag zoveel mogelijk beperkt. Liever spelen de kinderen buiten, of knutselen of doen een spelletje. Het is van belang dat je er voor de kinderen bent. Op hun veiligheid let, en ingrijpt wanneer dit nodig is.

Wat bied jij?

  • Je voldoet aan de eisen die wij aan onze gastouders stellen: (klik hier);
  • Je hebt relevante ervaring;
  • Je bent duidelijk en kunt structuur bieden;
  • Je hebt plezier in het omgaan met kinderen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan voor 2 á 3 dagen per week;
  •  Scholings en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Vrijheid om invulling aan je werk te geven;
  • Je werkt volgens de regeling Dienstverlening aan huis (klik hier). Hierbij is er sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient minimaal het minimumloon, maar je mag je eigen uurtarief bepalen.

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Voor meer informatie kijk je op www.sksg.nl of neem je contact op met Henriette Oosterhoff, tel. 06-22957642 of h.oosterhoff@sksg.nl