Gastouder bij gezin in Eelderwolde per z.s.m.

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wij zijn SKSG

SKSG is al meer dan 115 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties, waar we opvang bieden aan zo'n 6000 kinderen. Maar, we bieden ook kleinschalige opvang aan huis! Er zijn ongeveer 100 gastouders aangesloten bij SKSG, die samen aan meer dan 400 kinderen opvang bieden. Bij ons is het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkelt en zelfstandig zijn of haar weg kiest.

Wat bieden wij?

Een gezin met twee actieve jongens van 8 en 9 jaar. Op maandag en donderdag haal je de kinderen om 15.00 uur van school "de Rietzanger"om daarna met ze te eten. De jongens spelen graag buiten, ook knutselen en muziek maken vinden ze erg leuk. De opvang is tot 18.00 uur. Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier) Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,02  bruto per uur voor de opvang van twee kinderen tegelijkertijd. Meer informatie vind je op de site van SKSG(klik hier)

Wat bied jij?

Ben je creatief en actief? Heb je humor en kun je consequent zijn en ben je bovendien niet rokend?

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon: 050-3171391
Mail: b.ex@sksg.nl
Je kunt je ook direct inschrijven bij SKSG Gastouder worden.(klik hier)vermeld er dan bij dat je reageert op dit gezin.(vacature Eelderwolde 2)