Gastouder bij gezin in Eelderwolde per z.s.m.

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wij zijn SKSG

SKSG is al meer dan 115 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties, waar we opvang bieden aan zo'n 6000 kinderen. Maar, we bieden ook kleinschalige opvang aan huis! Er zijn ongeveer 100 gastouders aangesloten bij SKSG, die samen aan meer dan 400 kinderen opvang bieden. Bij ons is het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkelt en zelfstandig zijn of haar weg kiest.

Wat bieden wij?

Op de dinsdag en de donderdag van 15.00 tot 18.30 uur zoeken deze moeder en haar twee jongens van 8 en 5 jaar een actieve gastouder. Je haalt de jongens op bij hun school in de wijk. Aan het eind van de middag kook je een maaltijd en eet je met de kinderen. Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier).Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,02 per uur voor de opvang van twee kinderen tegelijkertijd. Meer informatie vind je op de site van SKSG (klik hier)

Wat bied jij?

Houd je van buiten spelen en voetballen met de kinderen? Ben je liefdevol en kun je structuur aanbrengen? Kun je duidelijkheid geven, consequent zijn (uitzonderingen zijn mogelijk) en heb je overwicht? Kun je dit op een ongedwongen manier met humor voor elkaar krijgen?
En tot slot ben je niet rokend? 

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon: 050-3171391
Mail: b.ex@sksg.nl
Je kunt je ook direct inschrijven bij SKSG Gastouder worden.(klik hier)vermeld er dan bij dat je reageert op dit gezin.(vacature Eelderwolde 1)