Gastouder bij gezin met in Coendersborg

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuk gezin in Groningen (Coendersborg), waarbij je als Gastouder aan Huis voor de twee kinderen, jongen (3 jaar) en meisje (6 maanden) opvang gaat verlenen. Het betreft een tijdelijke opvang voor een half jaar ( januari 2021 – juli 2021)  voor een Engels sprekend gezin. Voorkeur gaat uit naar een Engels sprekende “nanny” aangezien ouders zich niet gaan vestigen in Nederland. Zij zijn hier tijdelijk voor een onderzoeksfunctie  gestationeerd. Ouders zijn beiden thuis aan het werk .

Ouders vinden het erg belangrijk dat er een klik is tussen de kinderen en de gastouder.  Zij vinden het tevens belangrijk  dat kinderen zich ontwikkelen in hun eigen tempo, en dat kan soms heel snel zijn en soms wat langzamer. Maar dat is beiden akkoord.. Van de gastouder wordt verwacht dat zij initiatief toont in het ondernemen en aanreiken van verschillende activiteiten om zo een gevarieerd aanbod van ervaringen aan te bieden.  

Opvang is nodig op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.30 – 17.00 uur.

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis.  (zie voor meer informatie op de site van de SKSG).  Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à
€ 12,56 per uur voor de opvang van twee kinderen tegelijkertijd.

Wat bied jij?

Je bent een gastouder die zich heel goed in de Engelse taal kan uitdrukken. Je bent je bewust van het feit dat ouders aanwezig zijn tijdens de opvang.  Je voelt goed aan wat nodig is om de kinderen in de juiste balans uit te dagen en te zorgen voor rust. Je rookt niet en bent  je bewust dat het een tijdelijke maar wel uitdagende functie is. Dan ben jij degene die we zoeken.

Heb je interesse om als gastouder bij SKSG te werken? Dan maken we graag kennis met jou.

Contact:

Telefoon: 0503171391 of 0622957642
Mail: goo@sksg.nl