Gastouder bij een gezin in Groningen (Helpman)

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuk gezin in Groningen (Helpman), waarbij je als Gastouder aan Huis voor de twee kinderen, jongen ( 3 jaar) en meisje (6 jaar) opvang gaat verlenen.  Ouders vinden het erg belangrijk dat er een goede klik is tussen de kinderen en de gastouder. Kinderen moeten de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen in hun eigen tempo,  en van de gastouder wordt verwacht dat zij initiatief toont in het ondernemen van (zo veel mogelijk) buiten activiteiten, waarbij vies worden geen probleem is. Ouders vinden het belangrijk dat de kinderen op een sport kunnen op de opvang dag als dit zich aandient. Van jou wordt verwacht dat je dit kunt inplannen in je dagprogramma. 

Je biedt opvang op woensdag van 8.00 -12.00 voor het jongentje alleen en vanaf 12.00 tot 18.00 uur voor beide kinderen.

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier). Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,53 per uur voor de opvang van twee kinderen tegelijkertijd.

Wat bied jij?

Je bent een gastouder met minimaal 5 jaar ervaring, met je eigen kinderen of in de kinderopvang. Je voelt goed aan wat nodig is om de kinderen in de juiste balans uit te dagen en te zorgen voor rust. Je bent  niet rokend en je wilt je voor langere tijd binden aan dit gezin.

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon:
0503131391 of 0622957642
Mail: goo@sksg.nl
.