Gastouder bij een baby en een peuter per z.s.m. in Groningen voor 18 uur per week

Ben jij de gastouder die we zoeken?

Houd jij van actief werken met kinderen? Word dan gastouder bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen, de grootste kinderopvang van Noord-Nederland! Gastouderopvang aan huis is opvang van kinderen tussen 0 en 12 jaar in het huis van de ouders. Ouders kiezen voor opvang bij hen thuis vanwege de rust en vertrouwde omgeving waarin kinderen opgevangen worden.

 

Wat bieden wij?

Een gezellig gezin met twee meisjes van drie jaar en een baby geboren in februari dit jaar. Het gezin woont in een eengezinswoning in de Korrewegwijk vlakbij het Noorderplantsoen.

Je zorgt voornamelijk voor de baby. Moeder werkt nu thuis (op de derde verdieping) en geeft de baby borstvoeding wanneer nodig. Het oudste meisje haal je op om 16.00 uur van het kinderdagverblijf in de buurt. De kinderen worden tweetalig opgevoed. De moedertaal is Duits.

Je werkt drie vaste dagen in de week in overleg op maandag, woensdag donderdag of vrijdag. De werktijden zijn bij voorkeur van 12 tot 18.00 uur. In overleg kun je ook andere tijden afspreken.

Je werkt volgens de regeling "Dienstverlening aan huis" (klik hier). Hierbij is sprake van een beperkte arbeidsovereenkomst. Je verdient het minimumloon à € 12,34  bruto per uur voor de opvang van twee  kinderen tegelijkertijd. 

Wat bied jij?

Je kunt de kinderen de nodige rust en veiligheid bieden. Je geeft liefde en aandacht aan de baby, praat veel met haar en volgt haar ritme.

Je staat stevig in je schoenen om het oudste meisje de nodige duidelijkheid te geven; ze houdt van kleien, knutselen, buiten spelen en heeft eigen ideeën.

Ben je niet rokend en wil je in goed overleg met de ouders bijdragen aan de ontwikkeling van deze kinderen voor tenminste een half jaar?  

Dan ben jij de gastouder die we zoeken!

Contact:
Telefoon: 0649494920
Mail: b.ex@sksg.nl