Stage bij SKSG

Als je Leila vraagt wat ze later wil worden, twijfelt ze geen moment: “Zangeres!” Yvey wordt toch liever astronaut. Als we jou dezelfde vraag stellen en je roept meteen: “Pedagogisch medewerker!” dan is een stage bij SKSG echt iets voor jou! 

Speciaal voor BBL'ers
Heb je belangstelling voor een BBL leren en werken plek, dan adviseren we je om onze vacature pagina in de gaten te houden. BBL-sollicitaties via onderstaande button zullen wij niet in behandeling nemen.

Goed om te weten:

Praktijkovereenkomst of stagecontract:
Voor MBO stages wordt een praktijkovereenkomst tussen ROC, de stagiaire en SKSG getekend. De stagiaire is verantwoordelijk dat deze POK wordt getekend en aan het stagedossier wordt toegevoegd.

Voor HBO stages wordt een stagecontract afgesloten tussen Hogeschool, de stagiaire en SKSG. De stagiaire is verantwoordelijk dat deze door alle partijen wordt getekend en aan het stagedossier wordt toegevoegd.

Stagevergoeding:
SKSG valt onder de CAO Kinderopvang. In deze CAO is de regeling m.b.t. de stagevergoeding te vinden (klik hier). De stagevergoeding bedraagt:

  •  40 euro bruto per maand bij 1 stagedag per week;
  •  80 euro bruto per maand bij 2 stagedagen per week;
  •  120 euro per maand bij 3 stagedagen per week;
  •  160 euro bruto per maand bij 4 of 5 stagedagen per week.

Een reiskostenvergoeding is niet van toepassing.

VOG en personen registratie:
Voor het werken binnen de Kinderopvang geldt voor alle medewerkers en stagiaires een VOG en personenregistratieplicht. Nadat een stageplek op locatie is toegekend volgt de administratieve afhandeling. De stagiaire ontvangt een link van Justis, waarmee een VOG kan worden aangevraagd. Deze VOG is de basis om inschrijving in het personenregister te realiseren.

Voor het inschrijven in het personenregister dient men te beschikken over DigiD en een VOG die op moment van inschrijven maximaal 2 maanden oud is. Het VOG-kenmerk dat rechtsboven is te vinden op de VOG moet worden opgegeven. Inschrijven kan via duo.nl/personenregisterkinderopvang. Van inschrijving dient men ons op de hoogte te stellen door het indienen van een koppelverzoek bij SKSG. Wij koppelen je vervolgens aan onze organisatie.