Ontwikkelen doen we samen!


Wat we onze kinderen bieden, willen we natuurlijk ook voor onze medewerkers, die spelen immers een centrale rol bij de ontwikkeling van de kinderen. Daarom staan welzijn en ontwikkeling van medewerkers bij SKSG hoog in het vaandel. Dat zie je niet alleen terug in je werkomgeving, waar alle ruimte is voor ontwikkeling, talent en creativiteit, maar ook in onze visie op duurzame inzetbaarheid en deskundigheidsbevordering. Om de droom van SKSG waar te kunnen maken hebben wij professionele, gemotiveerde, gezonde en goed opgeleide medewerkers nodig.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met het grootste plezier zijn werk kan doen. Bij ons vind je banen met uitdaging en perspectief! 

Werken bij de grootste kinderopvang in Noord-Nederland


SKSG is al bijna 120 jaar toonaangevend in de regio. Je vindt ons op ruim 100 verschillende locaties waar we opvang bieden aan zo’n 7000 kinderen. Met tal van activiteiten rond verschillende thema’s als ‘Kunst & Cultuur’, ‘Koken & Voeding’ en ‘Sport & Bewegen’ helpen
we kinderen om zelfstandig hun weg te kiezen. Dit alles met respect voor anderen, voor de (leef)omgeving én zichzelf. Daarom zeggen we ook: ‘
Het mooiste dat je kunt worden, is jezelf’.

De droom van SKSG

Ieder kind telt mee. En ieder kind heeft recht op gelijke kansen in het leven. Wij vinden dat de juiste aandacht en begeleiding voor ieder kind een maatschappelijk recht zou moeten zijn, al direct vanaf de geboorte. Alleen dan krijgen kinderen echt een eerlijke kans om hun talenten optimaal te ontplooien. En iedereen heeft talent!

 

Maak jij het verschil?


Zoals gezegd, wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de toekomst van onze kinderen. We willen het beste voor hen. Daarom presteren we op hoog niveau en blijven we vernieuwen. Dat lukt natuurlijk alleen met de beste medewerkers die, samen met ons, SKSG verder willen ontwikkelen. Medewerkers met het SKSG DNA!

Herken jij jezelf in ons verhaal? Sta jij stevig in je schoenen en weet je wat je wil? Staan de woorden ambitie, flexibiliteit en betrokkenheid op jouw lijf geschreven? Dan zijn de dromen van Leila en Yvey bij jou in goede handen.